Stel zoekt vrouw

Hoe vind je als stel een vrouw?

Vaak genoeg zijn stellen op zoek naar een single vrouw. Het gaat dan niet meer om het partnerruil, want in dit geval is er maar 1 ander persoon bij betrokken. Stel zoekt vrouw is een andere vorm van daten dat net zo spannend kan zijn!

We proberen vaak te wisselen van alleen een man of alleen een vrouw. Het is natuurlijk wat je als koppel prettig vindt. Stel zoekt man dating is namelijk net zo populair.

Vrouw zoekt stel

Stellen die een single vrouw zoeken kijken vaak eerst rond op online datingsites. Hier kun je op een snelle en makkelijke manier in contact komen met een vrouw die zich openstelt voor koppels. Er zijn een aantal goede vrouw zoekt stel datingsites waar je leuke vrouwen kunt vinden.

Datingsites voor stel zoekt vrouw dating

Een vrouw wordt normaal gesproken vaak benaderd door andere stellen. Het is daarom belangrijk dat je een interessant profiel maakt om de aandacht te trekken. Vrouwen die zich openstellen voor koppels zijn echt niet de moeilijkste. Ze zijn vaak wel op zoek naar een bepaald type stel.

Zo zijn er jonge vrouwen die liever met een ouder stel daten. Vanzelfsprekend maak je dan als jong stel bij dit soort vrouwen weinig kans.

Het beste wat je dus kunt doen is je profiel zo duidelijk mogelijk te maken. Met duidelijk bedoelen we dat je aangeeft wat voor type stel jullie zelf zijn en naar wat voor type stel jullie zoeken.

Verdeel jullie aandacht!

Het is belangrijk dat tijdens de date niet alle aandacht naar de nieuwe vrouw gaat. Dit geldt zowel voor zowel de man als de vrouw van het stel.

Het is natuurlijk heel verleidelijk omdat het immers iemand nieuw is in het spel. De kans bestaat echter dat er dan minder aandacht wordt besteed aan elkaar, terwijl ook dat juist belangrijk is.

Spreek af op de juiste locatie

Voor een vrouw die je uitnodigd is het allemaal extra spannend. Je bent immers met twee personen, terwijl zij alleen is. Het is voor een vrouw dan ook prettig om haar bij jouw thuis uit te nodigen of als het kan in een (goed) hotel. Zij zal zelf niet direct een stelletje bij haar thuis uitnodigen en dat doet ze natuurlijk voor haar eigen veiligheid.

Afspreken in een hotel voelt vaak het veiligst omdat het een neutrale omgeving is. Wij spreken zo nu en dan af in een niet te duur hotel dat zowel voor haar als voor ons makkelijk te bereiken is. Je gaat namelijk ook met vrouwen willen afspreken die aan de andere kant van het land wonen.

Het fijnst is echter om af te spreken bij jullie thuis. Je hebt dan alles bij de hand wat je nodig hebt, schept een vertrouwensband en meest belangrijk; meer controle over de situatie.

Vrouwen vinden

Wat we zo leuk vind aan online datingsites is dat het aantal stellen en vrouwen dat zich inschrijven steeds toeneemt. Je ziet dus met vaste regelmaat nieuwe aanmeldingen van jonge en oudere vrouwen.

Over het algemeen zijn dit vrouwen die op zoek zijn naar een stel om het eens een keer te proberen. Houd hier dus ook rekening mee!

In dit soort situaties is het juist belangrijk om de vrouw een vertrouwd gevoel te geven. Laat zien dat je betrouwbaar bent door uitgebreid in te gaan op haar vragen. Laat daarnaast merken dat je dit vooral voor het plezier doet!

Lees ook de 5 tips voor stel zoekt stel dating. Hierin staan o.a. enkele leuke dingen die je kunt doen voor de eerste date!