Stel zoekt stel

Stel zoekt stellen

Stelletjes vonden elkaar voorheen voornamelijk via speciale swingersclubs en partnerruil-advertenties in kranten.

Tegenwoordig gaat het natuurlijk allemaal een stuk makkelijker!

Stellen vinden elkaar nu via datingsites gericht op swingers.

Wij hebben zelf verschillende manieren geprobeerd om in contact te komen met leuke stelletjes.

We begonnen met stel zoekt stel advertenties in de krant maar hier zijn we toch gauw vanaf gestapt. We kwamen namelijk best veel fakers tegen!

Om serieuze stellen te vinden zijn we daarom best snel overgestapt op online datingsites.

Voordelen van datingsites

Op online datingsites kun je best snel en makkelijk leuke stelletjes vinden. De voordelen die wij zien in het gebruiken van een datingsite om een ander koppel te vinden zijn:

  • Je kunt eerst het profiel van het ander stel bekijken
  • Stelletjes plaatsen vaak foto’s, dat helpt natuurlijk bij het beoordelen!
  • Contact met een ander stel is snel gelegd
  • Het is laagdrempelig en toegankelijk (in tegensteling tot een parenclub)
  • Datingsites letten zelf heel goed op nepprofielen en fakers

Vind het juiste stel

Het vinden van het juiste stel is niet zo moeilijk als dat het lijkt. Je moet er alleen een beetje handigheid in vinden.

Wij zijn met de jaren steeds meer gaan openstaan voor een diversiteit aan stelletjes. In het begin zochten we alleen toenadering met jonge mensen.

Maar dat veranderde al gauw, want naarmate je dit steeds meer gaat doen ga je natuurlijk steeds meer je eigen comfort zone verleggen 🙂

Zo varieëren we nu van oudere stelletjes, jongere stelletjes, een stel waarvan de man ouder is dan de vrouw en vice versa, buitenlandse stellen etc.

We vinden de diversiteit prachtig!

Parenclubs / Swingersclubs

Zoals in het begin al verteld werd kun je natuurlijk ook een parenclub bezoeker om in contact te komen met andere koppeltjes.

In parenclubs lopen vaak swingers rond die al heel wat jaren ervaring hebben. Zij weten maar al te goed hoe het is als je nog maar net begint met partnerruilen.

In parenclubs is de sfeer daarom super goed. Veel stelletjes kunnen het ook snel goed met elkaar vinden. Iedereen toont respect voor elkaar en als je iets niet wilt dan gebeurt het ook niet!

Iedere stad (of regio) zijn wel een aantal goede parenclubs vinden. Het enige nadeel van een parenclub is dat het nog best een grote stap kan zijn voor de meeste koppels.

Zeker de koppels met weinig ervaring of zij die net met stel zoekt stel dating beginnen. Voor hen is het beter om te starten vanuit een online datingsite.

Overleg goed met elkaar!

Wij overleggen altijd wel eerst over wat voor tyoe stel we zoeken. Als een van ons geen goed gevoel heeft bij een stel, dan doen dus ook niets! Dit vinden wij heel belangrijk.

Bij stel zoekt stel dating spelt respect namelijk een grote rol.

Zo hebben wij ook weleens meegemaakt dat tijdens een seksdate, de vrouw van het stel met veel tegenzin meedeed. We hebben hier toen snel een eind aan gemaakt, want het moet het natuurlijk wel leuk blijven!

Stel zoekt stel dating is krachtige oppepper voor de relatie. Wij kunnen het aan veel mensen aanraden maar we beseffen ook dat het niet voor iedereen is weggelegd.

Zoals gezegd speelt respect een belangrijke rol. Als dit goed zit dan zal je merken dat stel zoekt stel dating een ontzettend mooie aanvulling is op je relatie!