Over ons

Leuk dat je ook iets over ons wil weten. Mijn naam is Debbie en samen met mijn man Kees zijn we al reeds vele jaren actief als swingers.

We kunnen dus stellen dat dit inmiddels een hobby is geworden 🙂

Waarom Stel Zoekt Stel?

Op Stel Zoekt Stel willen wij andere stellen informeren over waar zij op moeten letten bij het zoeken naar andere stelletjes voor een afspraakje.

Mijn verhaal

debbie01Julian en ik begonnen jaren geleden met partnerruilen. Dat ging zoals het meestal ook bij andere stelletjes gaat.

Wat begint met een grapje, eindigt als een prettige verslaving.

Ik was zelf eerst totaal niet geinteresseerd in stel zoekt stel dating. Totdat ik een weddenschap verloor van Julian’s vriend en diens toenmalige vriendin.

Mijn verlies van de weddenschap betekende dat ik samen met Julian een keer zou wagen aan partnerruil. Mij niet gezien want ik wilde er niets van weten!!

Na veel aandringen van mijn vriend (de aanhouder wint…) heb ik me verdiept in swingen. Om een lang verhaal kort te maken; ik raakte geinteresseerd en nieuwsgierig.

Wij hebben toen een partnerruil gedaan met die goede vriend van hem en zijn ex-vriendin. Eerlijk waar, ik was stom verbaasd! Verbaasd en versteld dat IK dat gedaan had!

Swingen & Stel Zoekt StelIK, mevrouw die altijd zo netjes, beleefd en bijna aan smetvrees toe is.

Maar weet je, wat mij dus intrigeerde is dat het – ondanks dat het ontzettend lekker was – een super leuke avond is geweest. Het was helemaal niet zoals ik hiervoor in gedachte had.

Natuurlijk ben je alle vier uit op genegenheid. Maar het gezellige karakter dat erbij komt kijken maakt dat swingen een ontzettende eye-opener voor mij is geweest.

Ik kan het iedereen aanraden! Kijk op pagina: datingsites voor swingers om erachter te komen waar je leuke stelletjes online kunt vinden!

Groetjes en wie weet spreken we elkaar gauw! 😉

Debbie & Julian