5 stel zoekt stel tips

Hoe zorg je dat stel zoekt stel dating een succes word? We hebben in dit artikel een aantal tips die je kunt gebruiken om stel zoekt stel dating leuk te houden voor jezelf en je partner!

1. Wees kritisch bij het uitzoeken van een stel

What you see is what you get! Lees en bekijk de profielen van andere stellen zorgvuldig. Zorg dat je voor jezelf en je partner goed bepaalt wat je wel of niet wil doen.

Als je net begint met stel zoekt stel dating dan is het juist heel belangrijk dat je dit voor jezelf afkadert. Doordat je al in een vroeg stadium je eigen grenzen duidelijk maakt wordt het makkelijker om deze later te verleggen.

De sfeer in parenclubs is meestal zeer aangenaam en relaxed. Het in contact komen met andere stellen gaat gemoedelijk waardoor je sneller voor een man/vrouw kiest die je normaal gesproken niet zou kiezen.

Dit is normaal en gebeurt ook nog steeds bij ons. Let wel op dat je eigen partner hier hetzelfde over denkt. Jouw partner zal vanzelfsprekend de partner van het andere stel (moeten) kiezen. Het is dus goed als dit ook klikt en/of aansluit bij elkaars wensen 🙂

2. Gebruik de juiste Stel Zoekt Stel Datingsites

Ik heb een overzicht gemaakt van de betere stel zoekt stel datingsites. Je kunt deze allemaal op de datingsites pagina vinden. Ons advies is om je bij al deze datingsites in te schrijven. Het is toch gratis en je kunt alle sites rustig uitproberen.

Dit overzichtje hebben we niet voor niets gemaakt. We hebben nu inmiddels vele datingsites uitgeprobeerd we kunnen je verklappen dat de kwaliteit tussen de datingsites enorm verschilt!

Het is jammer dat op veel datingsites nepprofielen (ook wel fakers) actief zijn. Mensen (vaak mannen) die fakeprofielen aanmaken en dan doen alsof ze een stel zijn.

Het is zelfs zo erg dat we dachten een afspraak met een leuk te hebben gemaakt. Op de dag van de afspraak belde de man van “het stel” ons op om te vertellen dat z’n vrouw verhinderd was en hoogstwaarschijnlijk niet aanwezig kon zijn.

Zij zou het echter niet erg vinden als we met de beste man alleen verder zouden gaan. Dat ging dus mooi niet door! Hij kon zich liever op stel zoekt man dating concentreren.

Maak gebruik van onze kennis en voorwerk. We hebben al uitgezocht welke datingsites voor stelletjes geschikt zijn. Bekijk alle stel zoekt stel datingsites en schrijf je gratis in.

3. Date op een veilige plek of vertrouwde omgeving

Wij daten meestal bij de mensen thuis. Dat vinden wij zelf ontzettend fijn. Weg van onze omgeving en niemand die ons (her)kent.

Ik ken echter ook stellen die liever in een hotel afspreken. Bepaal voor jezelf wat je een prettige omgeving vind om af te spreken.

Misschien is dat wel ergens buiten? Of in een andere stad? Of juist bij jezelf thuis?

4. Neem een klein presentje mee!

Dit doen wij ook heel vaak en dat wordt ontzettend gewaardeerd door het andere stel. Het hoeft geen groot cadeau te zijn, maar zorg wel dat het iets nuttigs is.

Wat vaak goed werkt is om een simpel seksspeeltje mee te nemen. Iets dat jullie samen willen uitproberen!

Wat ook leuk is om te doen is om bijvoorbeeld een chocoladetaart mee te nemen. Aan de eerste reactie bij het geven van de taart kun je vaak al zien hoe kinky zij wel/niet zijn 🙂

5. Neem een alcoholische versnapering mee!

Alcohol maakt de tongen (letterlijk) los! Neem een lekkere alcoholische versnapering mee. Dit is ook een leuke ijsbreker en je hebt bij binnenkomst al meteen “iets om te doen”.

Wij vinden het zelf leuk om shotjes te doen met bijvoorbeeld tequila (of ander soortgelijk drankje). Als het andere stel hier ook van houdt dan kun je hier ontzettend los mee gaan!

Met tequila kun je namelijk veel simpele en zelf bedachte shotjes doen. Denk bijvoorbeeld aan een beetje zout in je nek wat de ander moet aflikken of een stukje citroen dat je in mond hebt en de ander moet afpakken.

Daarnaast ben je met een paar shotjes tequila al gauw op dreef en kan het feestje beginnen! 🙂

Succes!